Uitgelicht: Handballers 3e van Friesland

Afgelopen zaterdag was het zover, het regiotoernooi voor het handbalteam uit groep 7!

Het gemengde team uit groep 7 heeft tijdens het handbaltoernooi van Het Bildt alles gewonnen en daarom mochten we door naar de volgende ronde. De volgende ronde werd gespeeld in De Trije in Franeker en de winnaar van dit toernooi mocht zich winnaar van Friesland noemen.

Na een aantal leuke handbaltrainingen van meester Remco waren we er helemaal klaar voor. In Franeker hebben we twee wedstrijden gespeeld. De tegenstanders waren meer ervaren handballers, maar daar lieten we ons niet door tegenhouden. We speelden sportief en lieten mooie acties zien, helaas was dat niet terug te zien op het scorebord. Na een gezellige middag mochten we toch de derde prijs mee naar school nemen!

Schoolnieuws

Handballers 3e van Friesland

Verenigingsnieuws

Geslaagd IB'er