Uitgelicht: Even voorstellen: Vera Kooij

Beste ouders van de Slotschool,

Mijn naam is Vera Kooij, ik ben 26 jaar oud, ik kom oorspronkelijk uit Zeist en woon nu alweer een jaar in Sint Annaparochie. Ik heb vorig jaar, na zes lange jaren, mijn studie Voeding & Gezondheid in Wageningen afgerond. Al die tijd heb ik me afgevraagd wat ik later zou willen worden en na een paar jaar kwam het besef dat ik juf wil zijn. Daarom heb ik er voor gekozen mijn studie af te ronden en te starten met PABO Verkort. Ik hoop in twee jaar de studie tot basis leerkracht succesvol te mogen afronden en dan zelfstandig voor de klas te kunnen staan. Ik heb heel veel zin om dit jaar onderdeel te mogen zijn van de Slotschool en om jullie kinderen te mogen lesgeven.

Met vriendelijke groet,

Vera

Overzicht Kalender

Schoolnieuws